Sex i en teknisk tidsålder

Världens första sexrobot debuterade hösten 2018 för mycket fanfar. Många gick väntelistor för att köpa denna AI-utrustade docka från Abyss Creations. Dockan, som heter Harmony X, var en av de första AI-starka sexdockorna på marknaden.

Varje docka har silikonkroppar som är mycket anpassningsbara med uppgraderingsbara kroppsdelar och hyperrealistiska funktioner. Dockorna är utformade så att kunderna kan välja sin perfekta “följeslagare” och uppgradera dem som de finner lämpligt. Företaget hävdar att denna produkt ger en form av sällskap, ett sätt för män att aldrig vara ensam igen. Det bör noteras att den kvinnliga versionen av dessa sexdockor debuterade först, och i skrivande stund hade företaget meddelat den manliga versionen av roboten endast som “kommer snart.” Detta visar att företaget känner till sin primära marknad. De riktar sig till män eftersom de vet att främst män är mottagliga för dessa former av sexuella frestelser.

X-modellerna innehåller också ett AI-bemyndigat robothuvud som tillåter användare att interagera med dockan i realtid med hjälp av företagets mobilapp. Appen tillåter också användare att ändra mellan olika karaktärer och profiler, om de blir uttråkadeller vill krydda upp sina sexrobotar. Med tryck på några knappar och genom att skala av ett silikonansikte, kan en person ha en helt annan sexpartner. Den nya robothuvudet kan också fästas på tidigare modeller av sexdockor från Abyss Creations, vilket gör äldre sexdockor till sexrobotar också. Företaget har också en mobilapp för dem utan robothuvudet som kanske vill testa sin nya uppfinning.

This entry was posted in Blog. Bookmark the permalink.