Premium-, budget- och gratisVPN

Enligt deras pris är VPN i allmänhet indelade i premium-, budget- och gratistjänster.

Premium VPN är där du hittar de flesta av de ledande leverantörerna. Som namnet antyder sticker dessa tjänster ut med sin utrustning, liksom deras övergripande kombination av integritet, säkerhet och prestanda.

Till exempel har NordVPN sin egen säkerhetssvit och sällsynta, men användbara funktioner som förvirring för utmanande VPN-block, Lök över VPN och anti-DDoS-servrar. ExpressVPN är en annan hyllad premiumtjänst, som allmänt anses ha de snabbaste hastigheterna på marknaden tillsammans med värdefulla extrafunktioner som split tunneling.

VILL DU VETA MERA SÅ KAN DU LÄSA HÄR: Snorbilligt.se

Premium VPN kännetecknas också av intuitiva kunder för alla större plattformar och hjälpsam, lyhörd kundsupport med chatt ingår. Naturligtvis kommer allt detta till ett pris. Dessa VPN är på den dyra sidan, särskilt om du föredrar en månad planer – men deras långsiktiga erbjudanden kompenserar ofta för det med stora rabatter.

Budget VPN är på motsatt sida – priset är oftast deras största styrka. I vissa fall är dessa prisvärda tjänster tillräckligt bra för att nå premiumstatus i vissa avseenden.

Privat Internet Access är en av de billigaste VPN runt, men det ger dig 3.000 + servrar, SOCKS5 proxy stöd, och en kill switch. Ändå finns det en anledning till varför det är i budgetkategorin – andra aspekter av tjänsten, som kundsupport och övergripande hastigheter, är inte på nivån för de flesta premiumleverantörer.

PrivateVPN är en annan budget tjänst den er’ sant imponerande för dess pris. Tack vare sitt servernätverk på plats och stöd av hög kvalitet jämförs det ofta jämfört med premium-VPN. Men med bara cirka 80 servrar, det är mest lämpligt för dem som behöver en kompakt, låg profil tjänst.

Kort sagt, den största skillnaden mellan premium och budget VPN (förutom kostnaden) är att den förra erbjuder ett komplett paket utan att skära några hörn, medan de senare kan erbjuda en prisvärd tjänst genom att prioritera det väsentliga.

Den tredje typen – gratis VPN – kan vara anständiga alternativ för tillfällig användning, men de kommer ofta med allvarliga begränsningar och / eller stora säkerhetsrisker. Om du vill använda en VPN samtidigt spara dig lite pengar, rekommenderar vi att dra nytta av premiumtjänster och deras gratis prövningar. Vissa VPN som TunnelBear, ProtonVPN och Windscribe erbjuder permanenta gratis versioner som är värda att kolla in – om du kan hantera begränsningarna.

This entry was posted in Blog. Bookmark the permalink.