Hur tjäna pengar, få Foto belöningar och försäkring

Det finns tre sätt att tjäna pengar i “Fasmofobi.”Detta inkluderar fånga spöke aktivitet bilder, slutföra mål och få försäkring. Precis som alla andra spel, en spelare kommer bara att ha lite pengar i början och tjäna pengar som är precis tillräckligt för att köpa låg kvalitet utrustning. Men som spelet framsteg, kommer spelaren att börja tjäna mer pengar som ger honom möjlighet att uppgradera och förvärva ny utrustning.

Det första och enklaste sättet att tjäna pengar är genom att slutföra mål som finns på lastbilens whiteboard. Detta kommer att innebära både enkla och svåra uppgifter. Även om det är lätt att använda en smudge stick, kan andra uppgifter vara riskabla för spelarna som att interagera med ett spöke eller se ett spöke. För att tjäna $ 10 måste man slutföra målet och hålla sig vid liv i slutet av matchen och tjäna pengar . Om man dör men avslutade spelmålen kan spelaren fortfarande få $ 5. Identifiera spöket kommer också att ge spelarna pengar men dess belopp varierar på vilken typ av karta som används.

En digitalkamera kan hjälpa dig att få extra pengar genom att ta bilder av spöklika händelser. Efter att ha tagit bilder visas dessa i tidskriften med en etikett. Det är viktigt att kontrollera om bilden är korrekt märkt och inte suddig så att den kan betalas $10 vardera. Spelare som dör kan fortfarande få $ 5 per bild med rätt etikett för att tjäna pengar .

Ta bilder är en stor pengar maker i spelet. Eftersom en kamera endast kan användas 5 gånger måste man skaffa mer än en kamera. Enligt ScreenRant finns det 7 typer av bilder som kan få foto belöningar.

 1. Spöke. Spökets första utseende eller dess skugga är ett bra sätt att tjäna pengar. Först, ta reda på vilket rum som är spöket och försök ringa sitt fullständiga namn eller ställa frågor.
 2. Fingeravtryck eller fotavtryck. Med hjälp av ett UV-ljus eller en Glowstick kan du upptäcka spöklika fingeravtryck eller fotspår. Låt din lagkamrat skina ljuset på utskrifterna medan du tar bilder. Du kan också enkelt upptäcka dessa efter sprinkling salt runt huset. Spöktyper som vanligtvis lämnar fingeravtryck eller fotspår inlcude Ande
  Vålnad
  Poltergeist
  Banshee
  Inkomster
 3. Interaktioner eller Spökeaktiviteter. När spöket blir mer aktiv, spelare kan ta bilder av sin verksamhet som att göra en telefonring, slå på en radio, öppna och stänga dörrar, eller stänga av lampor.
 4. Död kropp. Att ta en bild av en lagkamrats döda kropp kan ge dig foto belöningar också eftersom detta anses vara ett spöke interaktion. Spelare kan välja en lagkamrat att offra av denna anledning.
 5. Ben. Spelare kan se ett ben spawn i olika delar av huset eller byggnaden. När du ser ett ben som ligger runt, ta en bild av detta eftersom detta är ett tecken på ett spöks närvaro.
 6. Smutsigt Vatten. Ett spöke måste slå på kranen i badrummet eller köket så att du kan få en bild av smutsigt vatten i diskbänken. För att göra detta måste du irritera spöket, samla i ett område och vara bullriga, ringa spökets fullständiga namn och ställa frågor. Spelarna bör dock vara försiktiga eftersom detta kan starta jaktfasen.
 7. Ouija Styrelse / Voodoo Docka. Spelare ska vara snabba med att knäppa ett foto av Ouija Board och Voodoo dockan som ibland kan visas på kartan som indikerar ghost närvaro. Ouija styrelser kan leka i vindar, källare eller garderober.
  Hur Fungerar Försäkring

Ett bra inslag i spelet är försäkringen som kan gynna spelare som dör under utredning och inte överlever jaktläget. Även om dina erfarenhetspoäng kommer att minska när du dör, kommer du fortfarande tjäna pengar hemifrån snabbt från försäkring.

Spelare som dör på en amatör-nivå karta kommer att få tillbaka 50% av kostnaden för all utrustning de bär under spelet. Under tiden kommer de som dör på mellanliggande kartor bara att få tillbaka 25% och de som spelar på professionella kartor kommer inte att få någon försäkring alls och all utrustning kommer att gå vilse.

Att överleva är viktigt att se till att du får behålla all din inköpta utrustning. Även när du lämnar en del av det inne i huset, kommer du fortfarande få det tillbaka i lobbyn. När du kopplas bort från spelet får du inte heller några återbetalningar.

This entry was posted in Blog. Bookmark the permalink.