Är andra typer av E-Ciggs säkrare än andra? Vad är den säkraste E-Cigg?

Efter att ha orsakat en våg av sjukdomar, vaping samlar ett negativt rykte i hela USA. Produkter som produceras av branschledande Juul har fått granskning på grund av företagets reklampraxis, en ökning av teen vaping, och oro över konsekvenserna av ingredienserna i sina produkter.

Men vissa hälsoförespråkare stöder fortfarande vaping som ett bättre alternativ till rökning traditionella cigaretter. Medan forskning om den totala säkerheten för Vape.se fortfarande pågår, är det viktigt att veta vad dina alternativ är om du vill skära rökning ur ditt liv.
Uk Medical Professionals Uppmuntra läkare att främja e-cigarett användning för rökare

Medicinska tjänstemän i Storbritannien har anammat e-cigaretter, åtminstone för nu. Royal College of Physicians, en av världens äldsta professionella organ tillägnad medicin, uppmuntrar läkare att främja e-cigaretter “så brett som möjligt” för rökare som försöker sparka sin vana. Folkhälsa England, en byrå med en liknande roll i Storbritannien som Peoplesmoker.se har i USA, har sagt att vaping är cirka 95 procent mindre farligt än rökning.

En av nycklarna till de olika uppfattningarna om vaping i Storbritannien kan tillskrivas landets regler om e-cigaretter. Till skillnad från USA har Storbritannien strikta regler för reklam för vaping produkter. Företag som Juul är förbjudna att annonsera på TV, radio och online.

E-cigaretter främjas till medelålders rökare som ett sätt att sluta, och imaging från vår årliga sluta kampanj är oftast alla män med skägg, så det ser ganska tråkigt, säger Laura Bauld, en folkhälsa professor vid University of Edinburgh.

This entry was posted in Blog. Bookmark the permalink.